Wij kunnen voor jou evenement ook routes maken waarbij jou deelnemers door mooie stukjes van ons land rijden. Dit kan gaan van de ronde van Vlaanderen tot regiogebonden ritten. Alvorens we de ritten in GPX formaat overhandigen worden de ritten steeds door ons voorgereden en nagekeken op mogelijke hindernissen of afwijkingen. Daarna kan er steeds gekozen worden om om wegkapiteins in te schakelen en de groep deelnemers te beveiligen.

Parcourscontrole is niet enkel zelf een parcours maken, indien wij voor jou een evenement gaan begeleiden wordt er steeds voorgereden en nagekeken welke obstakels er zich op het parcours bevinden. Het is de bedoeling dat alvorens de wegkapiteins de opdracht gaan uitvoeren zij voldoende geïnformeerd zijn over de mogelijke hindernissen die zich op het parcours voordoen.

Ook kan er gekozen worden om de bepijling te controleren. Hier gaat de wegkapitein de pijlen nagaan en last minute oplossingen uitvoeren. het valt vaak voor dat door natuurlijke beïnvloedingen of vandalisme pijlen verloren gaan. Ook kan het zijn dat er straten plots afgesloten zijn en het parcours aangepast moet worden. Onze wegkapiteins kunnen ook tijdelijke punten gaan beveiligen wanneer het te druk wordt op het parcours en de veiligheid van de deelnemers in het gedrang komt.

Wens je graag nog meer informatie ga dan even langs de contact pagina.